Τετάρτη

Το επιτραπέζιο μας "έφτασε" μας στο τυπογραφείο!!!

Εμείς έχουμε δει την μακέτα του επιτραπέζιο "Play & Learn on Mental Health"... και μας άρεσε πολύ!!!!!!!!


Για να σας δώσουμε μια μικρή γεύση σας αποκαλύπτουμε τα παρακάτω... 

Το επιτραπέζιο θα περιέχει τις ερωτήσεις από τις 8 κατηγορίες σε κάρτες, το ταμπλό, τους κανόνες του παιχνιδιού, 1 ζάρι με αριθμούς, 1 ζάρι με χρώματα και 2 πιόνια. 

Οι παίκτες χωρίζονται σε δύο ομάδες και το παιχνίδι ξεκινά!

Σκοπός των παικτών είναι φυσικά να απαντήσουν σωστά... τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο εύκολα, γιατί εκτός από το ζάρι με τους αριθμούς μπαίνει και ένα χρωματιστό ζάρι το οποίο βάζει τους παίκτες σε περιπέτειες. Έτσι, ανάλογα με το τι θα ζαριά θα φέρει η κάθε ομάδα πολλά μπορούν να συμβούν... μπορεί να χάσει τη σειρά της, να ξαναπαίξει, να προχωρήσει πιο γρήγορα κλπ. 

Στο ταμπλό υπάρχουν διαφορετικά τετράγωνα, που αντιπροσωπεύουν τις κατηγορίες του παιχνιδιού, και επίσης κάποια τετράγωνα «Αθηνά» τα οποία δίνουν τη δυνατότητα στον παίκτη να πάρει ένα προβάδισμα, ακολουθώντας μια συντομότερη διαδρομή! 

Θα μπορέσουν οι δύο ομάδες να ενημερωθούν πάνω σε αυτά τα τόσο σημαντικά θέματα; Ποια από τις δύο θα μπορέσει να συνεργαστεί καλύτερα και να συνδυάσει τις γνώσεις που έχουν οι παίκτες της για να καταφέρουν να απαντήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις σωστά; Τι ανατροπές θα φέρει το «πονηρό» χρωματιστό ζάρι στην εξέλιξη του παιχνιδιού;

Let’s Play & Learn on Mental Health…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου