Τετάρτη

Ενέργειες επικοινωνιακής προώθησης της πρωτοβουλίας

Το "action group Athina" εκτός από τον δημιουργικό σχεδιασμό του επιτραπέζιου παιχνιδιού έχει αναλαβει και την επικοινωνιακή προώθηση της πρωτοβουλίας "Play & Learn on Mental Health". 
Συνοπτικά οι ενέργειες στις οποίες προχώρησε η ομάδα είναι οι ακόλουθες:
  • Εφόσον το επιτραπέζιο απευθύνεται σε εφήβους, μαθητές Γυμνασίων της Αττικής δημιουργήθηκε ένας κατάλογος με όλα τα Γυμνάσια της Αττικής και τα στοιχεία επικοινωνίας αυτών, προκειμένου αρχικά να λάβουν ηλεκτρονική ενημέρωση και εν συνεχεία να τους αποσταλλούν ενημερωτικά φυλλάδια και προσκλήσεις.
* Ήδη έχουν δείξει ενδιαφέρον καθηγητές και διευθυντές σχολείων να παρευρεθούν στην δράση υλοποίησης της πρωτοβουλίας!!!


  • Επίσης, δημιουργήθηκε εκτενής κατάλογος όλων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (πρακτορεία ειδήσεων, εφημερίδες, τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, ενημερωτικά sites) με σκοπό την ευρύτερη γνωστοποίηση της πρωτοβουλίας.
  • Συμπληρωματικά γίνεται προσπάθεια κατάρτισης καταλόγου με τα στοιχεία επικοινωνίας των Συλλόγων Γονέων των σχολείων της Αττικής, καθώς και των εκπαιδευτικών των Γυμνασίων της Αττικής.
  • Αποστέλονται ενημερωτικά δελτία προς δημόσιους, ιδιωτικούς και μη κυβερνητικούς φορείς που δραστηριοποιούνται γύρω θέματα ψυχικής υγείας των νέων.
  • Τέλος, τόσο το παρόν blog όσο και το group "Play & Learn on Mental Health" της ΑμΚΕ "Αθηνά" στο facebook ενημερώνουν συνεχώς επισκέπτες και μέλη αντίστοιχα για τις εξελίξεις της πρωτοβουλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου